Conditii legale

Acest site functioneaza conform prevederilor legale ale statului roman.

 

Drepturi de autor

Toate informatiile continute in acest site - imagini, texte, grafice, logo-uri, grafica web, scripturi, programe, precum si orice alte date - sunt proprietatea TIPARG si sunt aparate de legea privind protectia drepturilor de autor. Niciun material nu poate fi reprodus fara permisiunea editurii. Folosirea oricaruia dintre elementele enumerate fara obtinerea acordului editurii se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Securitatea datelor

TIPARG nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului si nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele pierderi de informatii cauzate de disfunctionalitati ale serverului pe care este postat site-ul.

 

Confidentialitatea datelor personale

TIPARG se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor dumneavoastra personale si sa nu furnizeze niciunei alte parti baza de date care contine datele dumneavoastra.

 

Responsabilitatea in privinta comenzilor

TIPARG nu poate garanta existenta permanenta in stoc a tuturor cartilor afisate. Din acest motiv, editura isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca titlul respectiv a fost epuizat, in conditiile unei notificari prealabile.

Utilizarea site-ului TIPARG implica acceptarea acestor termeni si conditii.